Pacients oncològics de Lleida aprenen com protegir-se bé del sol amb el taller de la FECEC i Oncolliga Lleida

La Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) i Oncolliga Lleida van celebrar el dimecres 19 de juny el taller “Mites i realitats de la fotoprotecció en pacients oncològics”, una de les activitats de la campanya de protecció solar 2024 “Amb el sol, no te la juguis!”.

El taller ha estat impartit per Jesús Pérez Fierro, director del Departament Oncològic de La Roche Posay, laboratori que col·labora amb la campanya. Els assistents van poder conèixer quines són les millors maneres de protegir-se de les radiacions solars quan s’està passant o s’ha passat per un tractament oncològic i altres qüestions com, per exemple, quins remeis naturals són fotosensibles, quan cal protegir-se del sol i com, i què fem bé i malament en les èpoques de més intensitat solar. 

A més, les persones que van assistir van obtenir una mostra de protecció solar FP50+ gratuïta, cortesia dels laboratoris La Roche Posay, i conèixer el web Cancer-support d’aquest laboratori, un espai online gratuït amb recursos per a pacients oncològics.

El taller va comptar també amb el suport de l’Ajuntament de Lleida.

Aquesta és la primera de les dues activitats per a pacients de càncer de la campanya de protecció solar 2024. El segon dels tallers tindrà lloc a la seu de la Lliga contra el Càncer de Tarragona i les Terres de l’Ebre el 4 de juliol. Inscripcions en aquest enllaç.