Inici > Actualitat

Actualitat

19, 20 i 21 d’abril: Jornada solidària Joan Petit 2024

La Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer ha rebut de la Federació Catalana de Patinatge l’oferiment de dedicar una jornada solidària de la temporada 2023-24 d’hoquei, en totes les competicions que es juguin aquell cap de setmana en totes les categories.

‘Què i com menjar durant el càncer’: recepta per atenuar les nàusees i vòmits

Les nàusees i els vòmits són habituals efectes secundaris d’alguns tractaments oncològics, però acostumen a ser temporals. El web "Què i com menjar durant el càncer" ens proposa una recepta per atenuar-les: una barrera energètica amb cacauet.

Busquem persones voluntàries per a la 10a edició de la campanya “Posem-li pebrots al càncer”

Per desè any consecutiu, la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC) i supermercats Condis impulsen la campanya solidària “Posem-li Pebrots al Càncer”, amb l’objectiu d'ajudar les persones amb càncer i les seves famílies i difondre. Si vols participar com a voluntari/a a la campanya el 14, 15 i 16 de març, apunta't en aquest enllaç.

La FECEC Junts contra el Càncer assisteix a la conferència d’alt nivell sobre el dret a l’oblit oncològic a Bèlgica

La Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) va participar aquest dijous a la High-Level Conference on Ending Discrimination Against Cancer Survivors que ha organitzat aquesta entitat a Bèlgica. Alexandra Carpentier, vocal de la FECEC, va intervenir a la taula rodona The right to be forgotten: work in progress throughout the EU.

L’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat posa en servei un lavabo per a persones ostomitzades

L'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat ha posat en funcionament un lavabo per a persones ostomitzades. Es tracta del primer bany adaptat que l'Aeroport instal·la en el seu compromís amb la inclusió i l'accessibilitat, amb l'objectiu de disposar d'una infraestructura adequada per a respondre a les necessitats d'aquests usuaris.

Salut i Drets Socials reafirmen el compromís de gestionar el Pavelló de la Victòria i incorporar-lo a la cartera de serveis públics

Coincidint amb el Dia Internacional del Càncer Infantil, la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia ha anunciat avui els suports aconseguits per fer realitat el Pavelló de la Victòria, un hospice infantil pioner que donarà suport integral a infants i joves amb malalties cròniques complexes, avançades i en els últims dies de vida.

Concert solidari de The Dominics en favor d’Oncolliga

Avui, 14 de febrer, a la sala Luz de Gas de Barcelona, tindrà lloc el concert solidari de The Dominics en favor d'Oncolliga i altres dues entitats. Contacta amb Oncolliga per aconseguir la teva entrada.

La Taula i la Confederació defensen la Llei del Tercer Sector Social al Parlament

La Tauladel Tercer Sector Social i La Confederació han comparegut a la sessió de la ponència de la proposició de Llei del Tercer Sector Social al Parlament per defensar l’aprovació d’aquest marc legal i respondre les preguntes dels grups parlamentaris.

La FECEC participa a la conferència d’alt nivell sobre la fi de la discriminació financera dels supervivents del càncer

La Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC) participa a la High-Level Conference on Ending Discrimination Against Cancer Survivors que organitza aquesta entitat a Bèlgica el pròxim dijous 15 de febrer.

Conferència sobre el càncer de pròstata de Vilassar de Dalt contra el Càncer

Vilassar de Dalt contra el càncer organitza una conferència sobre el càncer de pròstata el pròxim 29 de febrer.