Inici > Actualitat

Actualitat

Cantada solidària de corals d’Oncolliga

L'Agrupació Oncolliga del Poblenou organitza una Cantada solidària de Corals a Barcelona el pròxim 13 de maig.

22è Sopar Benèfic d’Oncolliga Girona

El pròxim divendres 24 de maig tindrà lloc el 22è Sopar Benèfic d'Oncolliga Girona al Palau Firal de Girona.

Save the date! 25 de maig, XX Trobada de voluntariat en l’àmbit oncològic

El pròxim 25 de maig celebrarem els 20 anys de la nostra Trobada de voluntariat en l'àmbit oncològic a Barcelona, al Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra.

Osona contra el càncer inicia el projecte ‘Paraules per a l’ànima’

Osona contra el càncer ha impulsat el projecte "Paraules per a l'ànima", ideat per Carme Oller, pacient de càncer, i que té per objectiu publicar un llibre solidari amb escrits personals a benefici de l'entitat.

Activitats de les entitats de la FECEC per Sant Jordi 2024

Les entitats de la FECEC Junts contra el Càncer es preparen ja per la Diada de Sant Jordi 2024 amb diverses activitats i parades solidàries en favor de les persones amb càncer i els seus familiars. Anirem actualitzant periòdicament aquestes informacions perquè no us perdeu cap activitat de les entitats de la FECEC.

Experts i pacients parlen sobre el càncer de bufeta en el segon Diàleg FECEC 2024

Ahir, 17 d'abril, la FECEC Junts contra el Càncer va organitzar la segona de les xerrades del cicle Diàlegs FECEC 2024, en aquesta ocasió dedicada al càncer de bufeta. Recupera'l en aquest enllaç.

gas-radó
Radó, el gas invisible que pot causar càncer de pulmó

Aprofitant que el gas radó és un tema d'actualitat, recuperem les informacions que la FECEC Junts contra el Càncer ha elaborat per parlar d'aquest gas invisible, segona causa de càncer de pulmó després del consum de tabac.

Diada Anual del voluntariat de la Lliga contra el càncer de Tarragona

Dissabte, 20 d'abril, la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre organitzen la seva Diada del Voluntariat. La FECEC Junts contra el Càncer participa amb la ponència "Drets després del càncer".

‘Guia pràctica sobre el mieloma múltiple’ de la Fundació Josep Carreras

La Fundació Josep Carreras ha publicat la Guía práctica sobre el mieloma múltiple, dissenyada específicament per a pacients i cuidadors.

Recepta de ‘Què i com menjar durant el càncer’: test de iogurt amb fruits secs i plàtan

La falta de gana és molt habitual entre els pacients amb càncer i apareix com a efecte secundari de la malaltia i dels tractaments. Avui et portem una proposta atractiva i completa que pot ajudar en situacions de poca gana: test de iogurt amb fruits secs i plàtan. Aquesta recepta pertany al web "Què i com menjar durant el càncer" de la La Xarxa.