Inici > Actualitat

Actualitat

congreso-plataforma-organizaciones-de-pacientes
VII Congreso de Organizaciones de Pacientes

Aquest matí ha començat a Madrid el VII Congreso de Organizaciones de Pacientes, organitzat per la Plataforma de Organizaciones de Pacientes sota el lema "Protagonistas en la construcción de la salud en Europa".

una-flor-per-a-un-projecte-oncolliga-lleida
Oncolliga Lleida surt al càrrer amb la campanya ‘Una flor per a un projecte 2023’

El proper dia 5 d'octubre Oncolliga Lleida omple els barris de Lleida amb flors de colors. Un total de 17 parades i unes 50 voluntàries sortiran al carrer a oferir les flors de paper que elles mateixes han fet i les oferiran a la ciutadania per la campanya "Una flor per a un projecte 2023".

campanya-centims-solidaris-supermercats-caprabo
La FECEC, Junts contra el Càncer, entitat beneficiària del Programa de Cèntims Solidaris de Caprabo

La Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) ha estat escollida entitat beneficiària del Programa de Cèntims Solidaris de Supermercats Caprabo. El programa “Ajuda a millorar el benestar emocional i la investigació per a les persones amb càncer” tindrà lloc del 5 d’octubre al 2 de novembre.

la-ventafocs-vilassar-de-dalt-contra-el-cancer
‘La Ventafocs’, espectacle solidari en favor de Vilassar de Dalt contra el càncer

Vilassar de Dalt contra el càncer ha escollit la dansa com a protagonista del seu espectacle solidari anual a La Massa Teatre. El Centre de Dansa de Catalunya torna a Vilassar amb l’espectacle ‘La Ventafocs’ el pròxim 14 d'octubre.

trobada-anual-osona-contra-el-cancer
Trobada Anual d’Osona contra el Càncer 2023

El divendres 6 d’octubre, Osona Contra el Càncer celebra la seva trobada anual comarcal, organitzant dos actes als quals us conviden a participar-hi.

La FECEC, Junts contra el Càncer organitza la XII Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC) – #menjasaimoute23

La Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) organitza una nova edició, en aquest cas la XII, de la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC) del 29 de setembre al 8 d'octubre.

cancer-de-tiroides
24 de setembre: Dia Mundial del Càncer de Tiroides

El 24 de setembre se celebra el Dia Mundial del Càncer de Tiroides jornada per sensibilitzar la població vers aquesta malaltia que afecta la glàndula tiroides, situada al coll i que produeix els hormones que controlin la manera com el cos produeix enèrgia.

2a Race For Life pel càncer de mama a Sabadell

La ciutat de Sabadell acull la 2a edició de la cursa solidària ‘Race For Life pel Càncer de Mama’, aquest 15 d'octubre. Es tracta d'una una carrera organitzada per la Fundació Oncolliga amb la col·laboració de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Sabadell.

Esmorzar càncer infantil FEPNC
La FECEC, Junts contra el Càncer participa al Desayuno Informativo ‘Cáncer infantil: ¿qué derechos quedan por conseguir?’

La Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC) participa al Desayuno informativo "Cáncer infantil: ¿qué derechos quedan por conseguir?" que organitza a Madrid la Federación Española de Padres de Niños con Cáncer. Arantxa de Lara, de la Fundació Villavecchia, representarà la FECEC a l'esmorzar.

Congreso-SEOM-Fira-de-Barcelona
Comença el Congreso SEOM2023 ‘+ avances, personas, vida’ a Barcelona

La Sociedad Española de Oncología Médica (SEOM) enceta avui la seva cita anual de l'oncologia mèdica sota el lema “+ avances, personas, vida”, que enguany té lloc al Palau de Congressos de Barcelona a Montjuïc.