Inici > Actualitat

Actualitat

dia-dels-petits-fundació-kalida
La Fundació Kālida celebra el Dia dels Petits

Per acompanyar els pares i mares que es troben en procés oncològic i millorar el benestar emocional de les famílies, Kālida organitza el Dia dels Petits, activitat pensada per a famílies amb nens d’entre 5 i 11 anys, sigui quina sigui l’etapa del procés en què es trobin els pares i mares.

curs-aprofundiment-en-el-voluntariat-ambit-oncologic
3 i 4 de novembre: Curs d’aprofundiment en el voluntariat d’àmbit oncològic a Girona

Els pròxims 3 i 4 de novembre la FECEC, Junts contra el Càncer i la Federació Catalana del Voluntariat Social organitzen a Girona el Curs d'aprofundiment en el voluntariat en l'àmbit oncològic. Aquesta formació està adreçada a persones voluntàries que ja tenen experiència desenvolupant la seva actuació en el camp de la oncologia i de l'acompanyament a malalts oncològics.

‘Després del càncer de mama: i ara què?’, pròxim Diàleg FECEC 2023

En motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama, la FECEC, Junts contra el Càncer organitza el Diàleg FECEC 2023 "Després del càncer de mama: i ara què?", una xerrada presencial que tindrà lloc el pròxim 18 d'octubre.

corre-per-les-mames
Arriba una nova edició de la cursa solidària ‘Corre per les mames’ d’Oncolliga Girona

El pròxim 15 d'octubre Oncolliga Girona vol tenyir de rosa els pobles i ciutats de la província per recaptar fons contra el càncer de mama. Tots els donatius aniran destinats al projecte "Guapes i valentes" de la Fundació Oncolliga Girona. 

L’Hospital Clínic preveu iniciar dos tractaments novedosos per als tumors de mama HER2+ i triple negatiu

L'Hospital Clínic de Barcelona preveu posar en marxa dues innovadores teràpies cel·lulars: una CAR-T (que consisteix en la modificació genètica de la sang del malalt) per a pacients amb càncer de mama HER2 positiu, i una teràpia TIL (que activa els limfòcits del sistema immunitari) per a dones amb càncer de mama triple negatiu.

La FECEC, Junts contra el Càncer organitza la XII Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC) – #menjasaimoute23

La Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) organitza una nova edició, en aquest cas la XII, de la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC) del 29 de setembre al 8 d'octubre.

congreso-plataforma-organizaciones-de-pacientes
VII Congreso de Organizaciones de Pacientes

Aquest matí ha començat a Madrid el VII Congreso de Organizaciones de Pacientes, organitzat per la Plataforma de Organizaciones de Pacientes sota el lema "Protagonistas en la construcción de la salud en Europa".

una-flor-per-a-un-projecte-oncolliga-lleida
Oncolliga Lleida surt al càrrer amb la campanya ‘Una flor per a un projecte 2023’

El proper dia 5 d'octubre Oncolliga Lleida omple els barris de Lleida amb flors de colors. Un total de 17 parades i unes 50 voluntàries sortiran al carrer a oferir les flors de paper que elles mateixes han fet i les oferiran a la ciutadania per la campanya "Una flor per a un projecte 2023".

campanya-centims-solidaris-supermercats-caprabo
La FECEC, Junts contra el Càncer, entitat beneficiària del Programa de Cèntims Solidaris de Caprabo

La Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) ha estat escollida entitat beneficiària del Programa de Cèntims Solidaris de Supermercats Caprabo. El programa “Ajuda a millorar el benestar emocional i la investigació per a les persones amb càncer” tindrà lloc del 5 d’octubre al 2 de novembre.

la-ventafocs-vilassar-de-dalt-contra-el-cancer
‘La Ventafocs’, espectacle solidari en favor de Vilassar de Dalt contra el càncer

Vilassar de Dalt contra el càncer ha escollit la dansa com a protagonista del seu espectacle solidari anual a La Massa Teatre. El Centre de Dansa de Catalunya torna a Vilassar amb l’espectacle ‘La Ventafocs’ el pròxim 14 d'octubre.