Inici > Actualitat

Actualitat

taller-gyozas-fundacio-kalida
Fundació Kālida organitza el Showcooking ‘Aprenem a fer gyozes’

La Fundació Kālida organitza una trobada per aprendre a fer gyozas (empanades xineses). Es tracta d'unes empanades cuinades al vapor i farcides de carn, verdures o gambes, normalment.

dia-del-voluntariat-2023
Dia Internacional del Voluntariat: un 13,4% de la població catalana fa voluntariat

L'Assemblea General de les Nacions Unides del dia 17 de desembre de 1985 va acordar que el 5 de desembre se celebrés mundialment el Dia Internacional del Voluntariat, per tal de contribuir i sensibilitzar al públic de tot el món sobre el voluntariat des de totes les seves vessants.

Tot el que ha fet la FECEC, Junts contra el Càncer aquest 2023

Enguany, la FECEC ha realitzat diverses activitats per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb càncer i de les seves famílies, la prevenció i divulgació de la malaltia, el foment del voluntariat i el després del càncer.

immunoterapia-cancer-cervix-metastatic
La immunoteràpia millora la supervivència en pacients amb càncer de cèrvix metastàtic o recurrent

Un estudi del'Institut d'Oncologia de Vall d’Hebron (VHIO), publicat a The Lancet, demostra que afegir immunoteràpia al tractament amb quimioteràpia millora significativament la supervivència de les dones amb càncer de cèrvix metastàtic o recurrent.

Mercadets de Nadal de Vilassar de Dalt contra el càncer

Arriba l'època nadalenca i, com cada any, Vilassar de Dalt contra el càncer participen de les Fires de Nadal de Cabrils i Vilassar de Mar.

Espanya presidirà la European Cancer Leagues a través de l’Associació Espanyola Contra el Cáncer

Ramón Reyes, president de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, ha estat elegit president de l'Association European Cancer Leagues – ECL - per als dos pròxims anys.

Diàlegs FECEC 2023: Gràcies!

Un any més, la FECEC, Junts contra el Càncer ha finalitzat el seu Cicle Diàlegs FECEC, xerrades divulgatives on hem parlat dels diferents aspectes de la malaltia amb experts i testimonis. Aquest 2023 hem recuperat el públic en directe en 2 dels 5 diàlegs que s'han organitzat.

Baixada de teies a Gurb 2023

La “Baixada de teies” és una iniciativa d'Osona contra el Càncer que va néixer l’any 2011 amb la vocació de recuperar la presència del foc com a element tradicional i ancestral de la cultura, de celebrar junts el solstici d’hivern i el Nadal a Gurb.

Concert solidari a l’Auditori de Barcelona de Rock pels Xuklis

El pròxim 19 de desembre Rock pels Xuklis de l'AFANOC organitza a l’Auditori de Barcelona un concert amb les bandes sonores de pel·lícules més conegudes interpretades per l’Orquestra Simfònica de l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu (EMMSA) i la banda Bentocats de l’EMMSA.

campanya-centims-solidaris-supermercats-caprabo
Caprabo recapta 7.073,50 € per a la FECEC, Junts contra el Càncer amb la seva campanya Cèntims Solidaris

Supermercats Caprabo ha recaptat 7.073,50 € per a la FECEC, Junts contra el Càncer amb la seva campanya Cèntims Solidaris que ha portat a terme aquest passat mes d'octubre.