‘Amb el sol, no te la juguis!’: campanya per a la protecció solar 2024

La Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) enceta la campanya anual de protecció solar amb tota una sèrie de consells online i diverses activitats sobre la protecció solar al territori. Enguany, el lema és “Amb el sol, no te la juguis!” i tindrà una especial incidència en la protecció solar per a nadons i infants.

Ara que ja arriba el bon temps, i a les portes de l’estiu, són molts els qui volen gaudir de l’aire lliure i prendre el sol. Cal, però, que l’exposició solar es faci amb molta cura i prendre consciència de la importància de la prevenció del càncer de pell. 

Consells online i tallers per a pacients amb càncer i famílies

Com ja és habitual, la FECEC Junts contra el Càncer oferirà tota una sèrie de consells online (a les xarxes socials X, Facebook i Instagram), per a una correcta protecció solar d’adults i infants. A més, aquest any es realitzaran tres tallers al territori per conscienciar sobre la necessitat de protegir-se bé del sol a l’estiu. Els dos tallers a Lleida i Tarragona estaran destinats a pacients amb càncer; i el taller de Barcelona, està adreçat a famílies per a la protecció solar dels més petits.

Aquestes són les dates i lloc dels tallers. Ben aviat obrirem inscripcions per a les tres activitats.

Participa al Quiz a Instagram

I com a part dels consells de protecció solar, cada dijous podreu trobar a stories d’Instagram un lúdic quiz per a tota la família amb preguntes i respostes sobre protecció solar. Animeu-vos a posar a prova els vostres coneixements sobre com protegir-vos de les radiacions solars!

Aquesta campanya compta amb el suport de Pierre Fabre i La Roche Posay.