Oncolliga Girona celebra el 3 i 4 d’octubre la cursa solidària Oncotrail

L’Oncotrail és una cursa per equips que se celebrarà els dies 3 i 4 d’octubre de 2015. Aquesta cursa està organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i l’objectiu és recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. Aquesta proposta té un caire absolutament benèfic i tots els diners que es recullin seran per contribuir a la lluita contra el càncer.

logo oncotrail

La cursa es durà a terme a l’Empordà. Tindrà un recorregut circular d’uns 100 quilòmetres amb arribada i sortida a Palafrugell. Cada equip haurà de recórrer aquest trajecte en un màxim de 30 hores.

Si et sumes al repte, a més de passar-ho bé, contribuiràs a recollir fons per les necessitats de la Fundació Oncolliga Girona per millorar les condicions de vida dels malalts de càncer (per exemple: serveis de fisioterapeutes, drenatge limfàtic, serveis psicològics…) amb la supervisió del comitè tècnic de l’entitat.

També un percentatge de la quantitat recaptada es destinarà a la investigació de la malaltia dins de l’ Institut Català d’Oncologia de Girona. Tens temps per apuntar-t’hi fins l’11 de setembre.