Lliga’t a la Vida-Trail, un repte esportiu i solidari en la lluita contra el càncer

Un grup d’amants de la natura i el trail han creat el projecte Lliga’t a la Vida-Trail, un esdeveniment esportiu que ajudarà a recaptar fons destinats a diferents projectes de La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre per millorar la qualitat de vida dels pacients amb càncer i dels seus familiars.

lligat vida

Foto: Lliga’t a la Vida-Trail

La Lliga’t a la Vida-Trail tindrà lloc els propers 29 i 30 d’octubre. Els participants, en equips de 6 o 7 membres, completaran un recorregut circular de 100 km per relleus i en un temps límit de 26 hores, començant des del Port de Tarragona. En total, seran 10 trams que travessaran diferents termes municipals del Tarragonès, Baix Penedès i Alt Camp.

Tota la recaptació anirà íntegrament destinada a diferents projectes de La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, com ara suport psicològic, emocional, social, econòmic, de promoció de la salut, de prevenció, de rehabilitació física, de promoció de l’esport com a forma de recuperació després dels tractaments oncològics, així com la investigació.