L’ICO, la Fundació FIDEM i la Fundació Albert Bosch signen un acord de col·laboració per promoure programes d’emprenedoria entre les pacients

L’Institut Català d’Oncologia (ICO), la Fundació FIDEM (Fundació Internacional de la Dona Emprenedora) i la Fundació Albert Bosch han signat un acord de col·laboració per tal de promoure programes d’emprenedoria entre les pacients. Aquest conveni permetrà que totes aquelles pacients, que han superat la malaltia i que s’han d’incorporar al mercat laboral, puguin participar en la realització d’activitats, cursos i programes destinats a promoure la orientació, formació i desenvolupament persona.

180920-Conveni_ICO_ABOSCH_FIDEM-allargada.jpg_1396544698

L’acte de la signatura de l’acord ha tingut lloc aquest matí a la sala Albert Jovells de l’ICO l’Hospitalet amb la presencia, per part de l’ICO, del president de la institució, Josep Ma Vilà, la seva directora general, Candela Calle, el director de Relacions Institucionals de l’ICO, Josep Sánchez de Toledo i la directora de cures, Tàrsila Ferro. Per altra banda, en representació de la Fundació Antoni Bosch ha assistit la seva responsable, Mònica Vidal, i per part de FIDEM la seva presidenta, Joana Amat, acompanyada de d’altres membres de la Junta i de la Comissió d’Emprenedoria.

La Fundació FIDEM
La Fundació FIDEM (Fundació Internacional de la Dona Emprenedora) d’emprenedores, empresàries i directives que defensen la igualtat efectiva i potencia el creixement personal i professional per a la visibilitat de les dones i de la seva influència en la societat. A més promou diferents programes de desenvolupament d’emprenedoria, autoocupació i desenvolupament personal.

Fundació Albert Bosch
La Fundació Albert Bosch és una institució sense ànim de lucre que es dedica a obtenir recursos per a la investigació del càncer. Promou al investigació al voltant de solucions mèdiques i biomèdiques.