La Fundació Oncovallès organitza el XV sopar benèfic el 24 de novembre

La Fundació Oncovallès organitza el proper 24 de novembre el XV Sopar Benèfic de la Fundació. El sopar tindrà lloc a l’hotel Ciutat de Granollers a les 20.30 hores.

Imatge d'arxiu de l'anterior edició del sopar benèfic de la fundació.
Imatge d’arxiu de l’anterior edició del sopar benèfic de la fundació.

Durant el sopar hi haurà la xerrada – taula rodona sota el títol: ‘La integració dels avenços diagnòstics i terapèutics i la investigació en el tractament del càncer en un model de medicina sostenible

Ponents:

Dr. Miquel Hernéndez-Bronchud, oncòleg de l’Hospital General de Granollers exvocal del Pla Director d’OncoIogia del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, exvocal de la Comissi6 Nacional de l’EspeciaIitat d’OncoIogia Mèdica del Ministeri de Sanitat i Igualtat, de Madrid, i fundador i actual president del Comitè Tècnic Sanitari d’Oncovallès.

Dr. Josep Tabernero, MD PhD Head, Medical Oncology Department Vall d’Hebron University Hospital Vall d’Hebron Institute of Oncology (VHIO)

Els ponents estan acompanyats a la taula del senyor Pere Cladellas, president de la Fundació Oncovallès i de I’ll.lm. Sr. Josep Mayoral, alcalde de Granollers.

Com cada any, el sopar comptarà amb la presència de les màximes autoritats catalanes.

Durant el sopar, es farà el tradicional sorteig. Enguany serà d’un quadre cedit per l’Eva Arrizabalaga, pintora de Cardedeu que va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i a Califòrnia amb el pintor Nathan Oliveira.

Tiquet per al sopar: 60 euros

Es podran adquirir fins divendres 17 de novembre.

Podeu fer ingrés al c/c: La Caixa ES87 2100-0009-7302-0157-0199. Si us plau, indiqueu el nom de la/ les persones a qui correspon I’ ingrés. La seva solidaritat és el motor per mantenir els serveis que ofereix la nostra fundació als malalts i familiars de càncer.