La Fundació Carreras comparteix les fites assolides durant el 2020 gràcies als Imparables!

El 2020 ha estat un any molt complicat, per això des de la Fundació Carreras contra la leucèmia estem orgullosos de compartir amb tu les principals fites assolides amb molt d’esforç durant aquests mesos.

Et convido a mirar amb atenció cadascuna d’aquestes xifres, doncs han estat possibles gràcies a als IMPARABLES que ens han fet costat.

Screenshot 2021-02-01 at 10.52.10

Tot i la pandèmia, no hem deixat d’investigar ni un sol dia. A més dels 3.177.679 € invertits en investigació, hem contribuït amb 870.000 € al funcionament operatiu dels tres campus de l’Institut d’Investigació contra la Leucèmia Josep Carreras i hem finançat 20 nous equips de recerca amb una aportació d’1.938.467 €.

Gràcies als nostres IMPARABLES hem ajudat a fer front a la urgència sanitària posant els nostres coneixements al servei de la societat amb una nova línia de recerca sobre Covid-19, leucèmia i immunosupressió amb una aportació de més de 600.000 €.

El Registre de Donants de Medul·la Òssia (REDMO) es va veure molt afectat per les restriccions de mobilitat, però, tot i així, hem continuat cercant el millor donant per a tots aquells pacients que han necessitat un trasplantament i no tenien un familiar compatible i hem coordinat 335 donacions: 220 de medul·la òssia i 115 de cordó umbilical.

Aquests resultats no haurien estat possibles sense l’ajuda de milers de persones que ens fan Imparables.

És per això que et demanem que consideris fer-te soci/a de la lluita contra la leucèmia, convertir-te en un/a IMPARABLE.

Per exemple, amb 15€ al mes, col·labores amb la nostra unitat d’experimentació dedicada a un tipus de leucèmia infantil poc freqüent amb molt mal pronòstic. I després pots desgravar-te el donatiu a la Declaració de la Renda, a tu només et suposa un donatiu mensual de 4€.

SÍ, VULL SER IMPARABLE