La Fundació Amics Joan Petit organitza la 19a Festa dels Contes per Sant Joan 2023

2023-06-26-amics-joan-petit

Amics Joan Petit Nens amb càncer, conjuntament amb diferents col·laboradors de l’entitat, organitza la ja tradicional “19a. Festa dels Contes per Sant Joan 2023” excepcionalment aquest any se celebrarà al dissabte dia 1 de juliol del 2023 a les 18.00 h; adreçada a nens petits i grans, amb voluntaris que expliquen contes al Jardí Botànic Marimurtra de Blanes.

Amics Joan Petit Nens amb Càncer continua amb moltes activitats i aquesta n’és una que forma part des de fa anys de les moltes que celebren arreu per continuar finançant projectes de recerca de càncer infantil, un dels objectius de la fundació.

Durant la jornada, podreu gaudir de la lectura de diferents contes infantils, acompanyats de música en directe, animació; i d’un escenari únic. A l’esdeveniment hi participaran uns convidats molt especials: Fel Faixedas i en  Pep Plaza (Polònia), reconeguts humoristes catalans amb una llarga trajectòria en el món de la comèdia i del teatre.

L’objectiu de la jornada és, a banda de la recaptació de fons benèfics, difondre informació sobre els serveis d’atenció i investigació que realitza Joan Petit tant per a la mainada que està hospitalitzada rebent tractament contra el càncer, com per als seus familiars.

L’entrada té un cost de 10€ pels adults i 5€ pels infants, inclou festa, berenar i visita al jardí (fins al 30 de setembre) i es poden adquirir en aquest web.

Font: Amics Joan Petit