La FECEC participa a la II Trobada Triangular Oncologia&Innovació Catalunya

La FECEC juntament amb altres entitats adherides a la federació, Afanoc, Grup Àgata i Oncolliga Barcelona, van assistir el 28 d’abril a aquesta trobada organitzada per el Consell Consultiu de Pacients de Catalunya i la Direcció General d’Organització i Regulació Sanitàries sobre oncologia i innovació. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aquestes jornades tenen com a objectiu principal identificar, seguint una metodologia participativa, un llistat prioritzat amb 3-4 necessitats i possibles solucions en dos aspectes concrets del procés assistencial al pacient amb càncer a Catalunya: La informació i els aspectes comunicatius i el suport psicològic i social.

Les jornades estan pensades per fer un treball en xarxa amb les associacions i altres agents sanitaris i està previst que el llistat que surti, en finalitzar la sessió de treball, es posi en coneixement d’un conjunt d’associacions de pacients oncològics de Catalunya perquè els seus associats i familiars puguin, també, participar i enriquir el procés.

Finalment, els resultats de la investigació es recolliran en un article original que es publicarà en una revista de prestigi.