Concert benèfic de la Fundació Roses contra el càncer

El passat diumenge 14 de desembre de 2014 es va celebrar, al Teatre Municipal de Roses, el  XIIè CONCERT BENÈFIC de la FUNDACIÓ ROSES CONTRA EL CÀNCER a favor de la investigació per la lluita contra el càncer.

 

concert nadal a benefici de Roses contra el càncer

Un any més el públic rossinc i empordanés que ens va acompanyar, van omplir el teatre de Roses i van gaudir del Concert de “Nadal a Ritme de Swing” sota la direcció Musical de la Montserrat Meneses i direcció d’escena de l’Ignasi Tomàs. El Cor Zongora i el Cor de Veus blanques de l’EMMPAC van pujar a l’escenari per posar en escena l’espectacle Nadal a ritme de Swing.

La Fundació Roses contra el Càncer vol destacar la gran solidaritat dels Cors, doncs van actuar gratuïtament per a l’entitat i de forma totalment desinteressada. Un any més el concert va comptar amb la presència de part de l’equip d’oncòlegs de l’ICO Girona, encapçalat pel seu cap d’Oncologia Mèdica, el Dr. Joan Brunet, que va agrair el suport que rep l’ICO de part de la Fundació Roses Contra el Càncer en relació a la investigació.

Un dels objectius de la Fundació Roses Contra el Càncer és col·laborar, promoure i incentivar la investigació del càncer. Per aquest motiu, dona suport a la recerca per tal de contribuir a trobar una curació definitiva de la malaltia així com per millorar el tractament i qualitat de vida del pacient durant el període de convalescència.

Amb part de la recaptació dels concerts del 2014 i 2015 es subvenciona la Beca bianual d’investigació de 20.000€ que es destina al Projecte  “Fenotip de les mutacions NRAS en el càncer colorrectal: caracterització clínico-molecular i cerca de noves teràpies”:

La Fundació agraeix la solidaritat de tots els assistents pel suport que donen any rere any, destacant la col·laboració de l’Ajuntament de Roses en l’organització d’aquest acte.