Assisteix al Cafè científic de la FECEC i la Fundació Fero: ‘El pacient amb càncer, al centre de la recerca’

El pròxim 7 de febrer, i emmarcat dins dels actes del Dia Mundial contra el Càncer, la FECEC organitza el seu primer Diàleg FECEC 2024, en aquest cas en un format diferent, el de Cafè científic, juntament amb la Fundació Fero. L’acte tindrà per títol “El pacient amb càncer, al centre de la recerca”. INSCRIPCIONS TANCADES!

Aquest Cafè científic que coorganitzen la FECEC, Junts contra el Càncer i la Fundació Fero és la primera col·laboració entre totes dues entitats. Els objectius d’aquesta activitat són, d’una banda, buscar un lloc diferent i emblemàtic per apropar el món de la recerca i el coneixement als pacients i al públic en general, perquè valorin la importància del que es fa i coneguin de primera mà els darrers avenços. D’altra banda, també serveix perquè els pacients i la societat puguin aportar la seva visió i expectatives vers la recerca en càncer. Es tracta d’apropar un tema tan complex com la recerca al públic en general, perquè entenguin la importància i rellevància que té en el nostre país, i en especial a Barcelona, on l’aposta per la recerca ha convertit la ciutat en un hub de coneixement i lideratge científic, especialment en l’àrea de salut.

El Cafè científic “El pacient amb càncer, al centre de la recerca” comptarà amb:

  • Dr. Joaquín Mateo, cap del Grup de Recerca Translacional en Càncer de Pròstata, Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO).
  • Olga Colls i Yaiza Cumelles, testimonis
  • Modera: Estel Huguet, periodista del Diari de la Sanitat

Amb tots ells, es parlarà sobre els avenços més destacats en l’àmbit de la recerca contra el càncer, posant en el centre del debat la figura del pacient, coneixent de primera mà com aquests avenços els han ajudat en el seu procés oncològic.

Data i hora: dimecres, 7 de febrer a les 18 h.
Lloc: Cercle d’Economia de Barcelona (c. Provença, 298) i també el podreu seguir per streaming al nostre canal de YouTube.

Inscripcions tancades!

Aquest Cafè científic compta amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.