Bonpreu i Esclat destinaran l’arrodoniment solidari del mes de novembre a lluitar contra la leucèmia amb la Fundació Josep Carreras

La Fundació Josep Carreras i els supermercats Bonpreu i Esclat han arribat a un acord de col·laboració per destinar l’arrodoniment solidari del mes de novembre a lluitar contra la leucèmia.

Captura de pantalla 2020-11-17 a las 19.39.43

La cadena oferirà als seus clients la possibilitat de destinar els cèntims de l’arrodoniment de les compres realitzades amb targeta de crèdit a la investigació de la leucèmia infantil,el càncer pediàtric més freqüent. D’aquesta manera, ens ajudaran a continuar investigant per tal de millorar-ne el tractament i reduir les seqüeles dels nens i nenes que pateixen aquesta malaltia.

Els avenços en ciència i investigació són possibles gràcies a persones solidàries com tu i empreses compromeses com Bonpreu i Esclat que ens ajudeu, dia a dia, a ser encara més imparables contra la leucèmia. 

La leucèmia és el càncer infantil més comú. Els índexs de curació en leucèmies pediàtriques per a menors de més de 2 anys d’edat han millorat molt en els últims anys. No obstant això, les leucèmies infantils o de lactants segueixen sent considerades una entitat a part amb un diagnòstic aterridor (amb supervivència als 5 anys inferior al 20%). La leucèmia aguda limfoblàstica B (LLA-B) infantil té, més enllà que el dany emocional a les famílies, nefastes conseqüències en el desenvolupament de l’infant a causa de la toxicitat multiorgànica dels tractaments actuals.Fes clic aquí per veure tota la informació del projecte.

Fes clic aquí per veure tota la informació del projecte