13è Concert Benèfic de Nadal de Roses contra el càncer Nonstopgospel

Aquest 2015 el Concert Benèfic de Nadal que organitza la Fundació Roses Contra el Càncer arriba a la seva tretzena edició. Concert que és molt important per la Fundació ja que la recaptació que s’aconsegueix es destina íntegrament per a la investigació d’aquesta malaltia. Concretament, la recaptació que s’aconsegueixi enguany es destinarà a la investigació del càncer de l’aparell digestiu.

concert benèfic de nadal

Per aquesta ocasió el grup escollit és el cor The Gospel Viu Choir, que presentarà el seu espectacle més arriscat, trepidant i innovador titulat “Non Stop Gospel”.

Amb aquest espectacle, la formació dirigida per Moisès Sala obre una nova etapa, caracteritzada pel ritme més intens i el funk més electritzant i potent.

Les entrades per aquest Concert Benèfic de Nadal ja estan a la venda al local de la Fundació, situat al carrer Pescadors de Roses, els dilluns, dimecres i divendres de 10h a 13h, i els dimarts i dijous de 16h a 18:30h.

El Concert Benèfic de Nadal de la Fundació Roses Contra el Càncer, a càrrec de The Gospel Viu Choir, està previst pel diumenge 13 de desembre a les 18h al Teatre Municipal.