XXI Sopar Benèfic de la Fundació Oncovallès

XXI-sopar-benèfic-oncovallès

El divendres 17 de novembre tindrà lloc el Sopar Benèfic que anualment celebra la Fundació Oncovallès. La XXI edició d’aquesta trobada solidària tindrà lloc a Granollers.

Aquest any com a novetat, la taula rodona que portarà com a títol “Innovacions terapèutiques i la veu del pacient” tindrà un format diferent d’altres anys. Es plantejarà en forma de debat i comptarà amb la participació de la Dra. Eva Muñoz Couselo, metgessa adjunta del Servei d’Oncològica Mèdica de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, on lidera la unitat de melanoma i tumors cutanis del centre a més de tenir una notable activitat investigadora en aquest tema; la Sra. Montserrat Enrich Carpio cap de Psicooncologia de la Fundació Oncovallès i el i la veu d’un/a pacient que aportarà l’experiència viscuda. La taula serà moderada per la Sra. Clara Armengol, periodista i presentadora de Vallès Oriental Televisió.

L’acte comptarà amb la presència de les màximes autoritats catalanes.

Durant el sopar es farà el tradicional sorteig que enguany serà d’una obra cedida per la Família Unclés, del badaloní Josep Unclés, qui ha estat un dels artistes més genuïnament representatius de la neofiguració europea. La seva singularitat plàstica i estètica, junt al seu caràcter personal, crític i independent, han produït una obra inconfusible on la figura humana continua essent l’eix motivador.

obra-sopar-benèfic-oncovalles


Com cada any, comptem amb la vostra inestimable col·laboració. Si per algun motiu no podeu assistir us animem a completar la taula 0 i la cadira 0 del Sopar Benèfic d’Oncovallès.


Dia i hora: Divendres, 17 de novembre a les 20 h
Lloc: Hotel Ciutat de Granollers (Carrer Turo d’en Bruguet 2. Granollers)

Tiquet per al sopar: 65 euros
Es podran adquirir fins dilluns 9 d’octubre de 2023 a Fundació Oncovallès, av. del Parc, 9, 6a planta, Granollers
Tel. 93 870 01 67
fundacio@oncovalles.cat
Podeu fer ingrés al c/c: La Caixa ES87 2100-0009-7302-0157-0199.


Si us plau, indiqueu el nom de la/les persones a qui correspon l’ingrés.
Els diners recaptats aniran destinats a les persones malaltes de càncer i els seus familiars de les poblacions del Vallès Oriental.

Font: Oncovallès