Xerrada ‘Trenca el silenci al voltant del càncer de pròstata’ de la Fundació Oncolliga

La Fundació Oncolliga organitza una xerrada sobre el càncer de pròstata, que es farà el divendres 21 de juny, de 9 a 13 h, al Col·legi de Metges de Barcelona, amb la col·laboració de Johnson&Johnson.

Trenca el silenci és el lema de la campanya del càncer de pròstata 2024 de la Fundació Oncolliga. En aquesta campanya, Oncolliga fa un pas endavant per reflexionar, amb experts i testimonis, sobre el silenci de la majoria dels homes al voltant del càncer de pròstata. A la xerrada també es parlarà de la situació atual de la malaltia, la més freqüent entre els homes, i de les novetats mèdiques que ajuden a millorar la qualitat de vida dels pacients.

PROGRAMA

9 h  Acreditacions

9.30 h  Benvinguda: Dr. Jaume Padrós i Selma, president del Col·legi de Metges de Barcelona

9.45 h Dra. Àngels Arcusa Lanza, presidenta del Comitè Científic de la Fundació Oncolliga

10 h Dra. Maria Josep Ribal Caparrós, Uròloga, cap de la Unitat d’Uro-Oncologia de l’Hospital Clínic de Barcelona. Allò que vols saber del càncer de pròstata.

10.45 h  Pausa Cafè

11.15 h  Sra. Mati Segura Roig, Psicòloga, terapeuta sexual i de parella de la Fundació Oncolliga. Psicòloga de la Fundació Galatea. Càncer de pròstata i sexualitat: més enllà de la disfunció erèctil.

12 h  Col·loqui: El càncer de pròstata: Trenca el silenci i parla’n!

  • Mati Segura Roig, Psicòloga
  • Oriol Vilàs, director de la Startup d’Intel·ligència artificial OMNIOS. Va tenir un càncer de pròstata.
  • David de Amos, infermer de les Consultes Externes del servei de Cardiologia i excoordinador d’Infermeria del Consorci Sanitari de Terrassa. Va tenir càncer de pròstata.

13 h  Cloenda

Sra. Maria Assumpció Vilà Planas, presidenta i cofundadora de la Fundació Oncolliga

Apunta’t en aquest enllaç.