Xerrada sobre ‘Per què alguns pacients responen a la teràpia contra el càncer i altres no’ amb la Fundació Kàlida

El 29 de setembre se celebrarà la xerrada virtual ‘Per què alguns pacients responen a la teràpia contra el càncer i altres no’ a càrrec del doctor Francesc Viñals, cap del grup recerca ProCURE ICOIDIBELL en càncer d’ovari i senyalització molecular.

La sessió, que durarà una hora, començarà a les 17:00 hores i es realitzarà mitjançant la plataforma Zoom.

xerradadespréscancer2

Aquesta activitat s’emmarca en el cicle de xerrades ‘després del càncer’, que s’ofereixen a les entitats de la FECEC i, principalment, van dirigides als seus usuaris. Ara bé, també està oberta a qualsevol persona interessada. Així doncs, està orientada a pacients que estan a punt d’acabar els tractaments actius alhora que vol proporcionar a les entitats recursos per formar i resoldre dubtes. Les sessions compten amb la participació d’experts en Oncologia, Relacions Laborals i Avaluacions Mèdiques.

En xerrades anteriors s’han abordat altres temes com una explicació sobre què és l’Institut Català d’Avaluacions Mèdiques (ICAM) i les seves funcions. A més, es van crear ponts entre els professionals i aquest organisme.

També, es va realitzar una sessió sobre com preparar-se el retorn a la feina després de la baixa per la malaltia, en la qual les persones van aprendre els passos a seguir per un bon retorn laboral.

Aquest cicle s’estendra al llarg d’uns mesos a tres entitats de la FECEC: Grup Iris, Oncolliga Girona i Fundació Kalida