Webinar: ¿Tenir una Incapacitat Temporal per càncer condiciona la trajectòria laboral futura?

La supervivència del càncer ha augmentat en els darrers anys. No obstant, les persones que superen el tractament tenen seqüeles a llarg termini que limiten la seva recuperació. És per això que el retorn a la feina forma part del procés de recuperció al suposar que una tornada a la normalitat, és un dels majors reptes al qual s’enfronten les persones que superen un càncer a la vegada que s’estima que una gran part dels diagnòstics es realitzen durant la vida laboral. En consqüència, moltes persones acaben a l’atur o surten prematurament del mercat de treball per jubilació anticipada, incapacitat permanent o inactivitat. L’objectiu d’aquest webinar és presentar uns resultats preliminars d’un estudi longitudinal sobre la probaibilitat de sortir prematurament del mercat de treball en un cohort de persones afilíades a la seguretat social que han patit una incapacitat temporal (IT) per càncer entre 2012 i 2018 a Catalunya.

La FECEC participa en aquest webinar organitzat pel Centre d’Investigació en Salut Laboral (CISAL) – IMIM – Universitat Pompeu Fabra. Servei de Salut Laboral del PSMar amb la presentació del Dr. Oriol Ramis, de la FECEC. La federació aposta i donar suport a tota investigació que analitzi com afecta el càncer en la vida laboral i per això donem suport a aquest projecte, a part del nostre propi com és la creació del web desprésdelcàncer.cat.

Screenshot 2020-12-04 at 13.15.56

Webinar de salut laboral el proper dia 14 de desembre, esperant que sigui del vostre interès.

Horari: 16:00 Hora Espanya – 09:00 America Central – S. Antonio – Houston / 10:00 Colòmbia – Equador – Panamà – Peru – Indianapolis / 11:00 Puerto Rico / 12:00 Xile – Argentina – Brasil – Uruguai

Es requereix inscripció prèvia amb antelació a través del formularihttps://forms.gle/sRV1WnAST1XcSPRz7

Títol: ¿Tenir una Incapacitat Temporal per càncer condiciona la trajectòria laboral futura?

A càrrec de: Amaia Ayala García, investigadora predoctoral en CISAL-UPF/IMIM-PSMAR, Graduada en Farmàcia i Máster en Salut Pública.

Presenta: Dr. Oriol Ramis, Federació Catalana de Entitats contra el Càncer, FECEC

Organitza: Centre d’Investigació en Salut Laboral (CISAL) – IMIM – Universitat Pompeu Fabra. Servei de Salut Laboral del PSMar

INSCRIU-TE AQUÍ AL WEBINAR