Vota Oncolliga, entitat seleccionada pel projecte Targeta Catalunya Solidària

Us convidem a votar a ONCOLLIGA com a entitat seleccionada en el projecte de Targeta Catalunya Solidària de CX Catalunya Caixa.

Targeta_Solidaria_cor

Les persones que disposen d’aquesta targeta de pagament, i els empleats de Catalunya Caixa, poden votar, fins el 30 de juny, a una de les entitats participants. Les cinc entitats més votades rebran el 0,07 % dels imports de les compres que els usuaris hagin pagat amb les targetes.

Gràcies al vostre vot podem ser una de les entitats seleccionades, i la donació que podríem rebra contribuirà a millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer i els seus familiars, a través del “Servei d’atenció a domicili integral per a persones amb càncer“. El SAD-I és un recurs assistencial gratuït de suport pràctic i psicològic a domicili per a persones amb càncer. S’activa de manera àgil i immediata i s’ofereix al malalt en les seves necessiatts bàsiques i acompanyament, i orientació al cuidador en pautes de mobilització, estimulació i higiene del malalt, i prevenció de situacions de risc. L’atenció psicològica facilita l’adaptació i prevenció d’alteracions emocionals (anisietat, depressió,…) de tota la unitat familiar.

Moltes gràcies !