Viure amb una ostomia 2016

L’Associació Catalana d’Ostomitzats (ACO) i la Fundació  Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica juntament amb l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau organitzen el 3 d’octubre una jornada per tal de commemorar el Dia Mundial de l’ostomia. L’objectiu de la jornada és donar a conèixer les experiències de les persones ostomitzades i dels professionals sanitaris per tal de mostrar la seva realitat i a la vegada, demostrar a la societat que es pot conviure amb una ostomia sense problemes.

ostomia

Oncolliga és una entitat sense ànim de lucre que té per finalitat principal l’atenció psicosocial a persones amb càncer i als seus familiars. Oncolliga realitza la seva activitat a les comarques de Barcelona, i està integrada a la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) així com a la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS).

Programa

9:00h – Acte inaugural

9:30h – Taula de debat I. Des de com es rep la notícia a l’alta hospitalària

10:45h – “No puc esperar”. Projecte que facilita el dia a dia de les persones ostomitzades

11:00h – Pausa-Cafè

11:45h – “Musicoteràpia, benestar i qualitat de vida”. Programa de col·laboració entre l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i la Fundació Oncolliga

12:00 h – Taula de debat II. De l’alta hospitalària a com reiniciar la vida diària.

13:15 h – Acte de cloenda

13:30 h – Aperitiu

Inscripció gratuïta

Per tal d’assistir a la jornada caldrà confirmar l’assistència al telèfon 93 240 58 88 o bé per correu electrònic a barcelona@oncolliga.cat. El procés d’inscripció estarà obert del 15 de juny al 22 de setembre de 2016.