Vine el 5 de juny a la cursa Women Race a favor d’Oncolliga Barcelona

Ahir va tenir lloc la presentació de la 2a edició Women Race El Corte Inglés a Sabadell, que es celebrarà diumenge 5 de juny, És una cursa solidària de la dona, patrocinada per El Corte Inglés, en la qual part dels beneficis es destinaran a Oncolliga Barcelona.

Women-Race-2016_presentació

Amb una imponent sortida i arribada a l’Avinguda Francesc Macià, a prop d’El Corte Inglés, la Women Race El Corte Inglés recorrerà la zona més cèntrica i turística de la ciutat de Sabadell, pel que abasta un recorregut de 5 km.

Des d’aquí, els participants baixaran per les proximitats del Parc de Catalunya fins a la Plaça Catalunya, on giraran a l’esquerra per la Ronda Zamenhoff, recorreran la Via de Massagué fins arribar a la Plaça de l’Àngel.

Passant pel centre neuràlgic de la ciutat i trobant-nos amb la històrica Església de Sant Fèlix a l’esquerra, les participants giraran per carrer Sant Pere fins arribar a la Rambla.

No serà fins a arribar a la Plaça Imperial on es realitzarà un canvi de sentit, moment en què s’inicia el tram final cap a la línia d’arribada. Deixant enrere la Rambla, la Via de Massagué i l’avinguda Onze de Setembre, els últims metres es duran a terme pel carrer Pi i Maragall, posant el punt i final a un itinerari atractiu i únic.

Tothom pot col·laborar amb la causa, sense la necessitat de participar en la cursa amb el “Dorsal 0” qualsevol persona pot aportar la quantitat econòmica que vulgui, destinat íntegrament a ONCOLLIGA. Si vols aportar el teu granet de sorra vine a El Corte anglès – Departament d’esports (6a planta) i informa’t en el mateix estand d’inscripcions.