Uneix-te a la iniciativa ‘Dinners that matter’ del dia 12 a favor de la Fundació Enriqueta Villavecchia

El dia 12 s’organitza la iniciativa ‘Dinners that matter’ -sopars que importen a favor de la Fundació Enriqueta Villavecchia. Aquesta acció emplaça la gent a sortir a sopar aquests Sopars Que Importen per aportar un granet de sorra per als nens i joves amb càncer.

LOGO-DTM

Dinners That Matter (Sopars Que Importen) és una iniciativa social que neix per difondre, donar a conèixer i apropar-nos a realitats socials del nostre entorn oferint-nos la possibilitat de donar-los suport i generant fantàstiques sinergies positives entre tots els participants, restaurants, institucions i empreses compromeses .

Tots els beneficis que s’aconsegueixin a través de l’acció amb l’Associació Dinners That Matter, es destinaran a donar suport al projecte “Compta amb mi: equip de suport en cures pal·liatives pediàtriques” que porta a terme la Fundació Enriqueta Villavecchia.

A través de “Compta amb mi” es proporciona atenció especialitzada, a l’hospital i a casa arreu de Catalunya, a nens i joves afectats per malalties greus que limiten la seva vida, i suport a les seves famílies, en les fases més avançades i en els moments més difícils.

Compta amb la col·laboració de cinc hospitals de referència : Hospital de Sant Pau, Hospital de Sant Joan de Déu, Hospital Vall d’Hebron, Hospital de Sabadell-Parc Taulí i Hospital Germans Trias i Pujol.

Es tracta de proporcionar atenció integral i especialitzada per aconseguir la millor qualitat de vida possible i fer costat a les famílies que travessen per aquesta difícil situació.

Es proporciona:

  • atenció mèdica i cures d’infermeria
  • atenció psicològica i social
  • suport del voluntariat per a jugar i descansar

Durant l’any 2018, 200 famílies han pogut rebre suport.

La Fundació Enriqueta Villavecchia amb el seu projecte “Compta amb mi” col·labora amb els hospitals de referència en Oncologia i Hematologia Pediàtrica de Catalunya.