Una trentena de dones porten perruca del banc solidari de l’Oncolliga

Des de que es va posar en marxa a Girona el Banc solidari de perruques de la Fundació Oncolliga, una trentena de dones malaltes de càncer n’han comprat una. Són perruques més barates de l’habitual per dones que han perdut el cabell per la quimioteràpia. Ara, l’Oncolliga portarà aquest banc als hospitals comarcals per arribar a totes les dones del territori.

banc perruques oncolliga girona

Les perruques que ofereix Oncolliga costen com a màxim 100 euros, quan les perruques acostumen a valer de 300 a 1.000 euros.

A part de perruques noves, la fundació també n’ofereix en préstec i en ven de segona mà que costen uns 40 euros. Des de que es va posar en marxa aquest banc de perruques a Girona, 25 dones malaltes de càncer n’han comprat una.

Lluïsa Ferrer és la presidenta de l’Oncolliga, diu que sentir-se bé ajuda a superar la malaltia. Ara començaran a portar aquest banc que només és a la seu de la fundació a Girona pels hospitals comarcals per arribar a més dones malaltes i evitar-los els desplaçaments.

A part d’oferir perruques a preus assequibles, l’Oncolliga també dóna assessorament estilístic i suport psicològic a aquestes dones per encarar millor la recuperació.