Una seixantena de joves de l’AFANOC comença l’estiu gaudint de les colònies

Un total de 37 infants i 27 joves de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona han participat en les colònies i estades de l’AFANOC a l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà) del 26 al 30 de juny. Una setmana de convivència, retrobaments, aprenentatge i amistat que dona el tret de sortida a la temporada d’estiu.

L’AFANOC ha organitzat, un any més, les colònies per als infants amb càncer i els seus germans, d’edats compreses entre els 6 i els 13 anys, i les estades per als nois i noies dels grups de joves de l’AFANOC gràcies a la col·laboració de l’Agència Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya i l’Institut Cultural del CIC.

Les colònies han girat entorn a un centre d’interès: l’estat de perill de les tribus dels oceànicsboscàtils, celastres, muntis i florifaunis a causa de l’avarícia d’alguns éssers humans. A través de diferents jocs de rol, d’estratègia i d’acció, els infants i joves han fet tot el possible per acabar amb aquesta avarícia i tornar a la normalitat. Les estones de piscina, l’excursió al Monestir de Poblet i els jocs de nit han completat aquests dies de lleure en un entorn privilegiat, enmig de la natura.

Font: AFANOC