Un punt, 1 €’ a favor d’Osona contra el càncer

L’Associació de Bàsquet Osonenc ha organitzat la iniciativa solidària anomenada “Un punt, 1€” per col·laborar amb l’associació Osona contra el càncer. Aquesta iniciativa neix arrel d’una inquietud d’un grup d’entrenadors de bàsquet d’Osona.

Un punt, 1 €

“Un punt, 1€” consisteix en donar a “Osona contra el càncer” 1€ per cada punt que un equip  anoti al partit de la jornada del 19-20 de desembre. Aquesta donació es pot fer a títol individual o juntament amb tots els membres (entrenadors/es, jugadors/es…) de l’equip. L’Associació Bàsquet Osonenc recollirà les donacions dels clubs i entitats i farà el lliurament de tota la suma acumulada a “Osona contra el càncer”.

L’associació de bàsquet convida al major nombre d’equips de totes les categories a sumar-se a aquesta iniciativa. És a dir, tant dels equips que competeixen a les lligues de la Federació Catalana de Basquetbol (de pre-mini fins a sènior) com a les del Consell Esportiu d’Osona (escoles, benjamins, alevins i lleure).

I aquells que no estigueu en cap equip podeu fer també la vostra donació a títol personal amb el format que desitgeu, com per exemple “fent-se” de l’equip que més punts faci.

El dimarts 15 de desembre va tenir lloc la roda de premsa per informar de la iniciativa als mitjans de comunicació d’Osona. El presdident de l’ABO, Dídac Herrero i la secretària d’Osona contra el Càncer, Cristina Herrera, van informar dels detalls d’”Un punt, 1€”.