Un any més la Lliga celebra la Diada del voluntariat a la Pineda

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre celebra, un any més, al Diada del voluntariat. L’acte serà el pròxim dissabte, 29 d’abril a l’Hotel Gran Palas de la Pineda.

lliga

El programa d’enguany està compost per una ponència que s’iniciarà a les 11:00 h sota el títol “Una visió positiva del càncer” que anirà a càrrec de Josep Baiges, periodista. Autor del llibre “Creu-me, és possible”. A continuació, cap a les 12:00 h es realitzarà el balanç activitats 2016 i els Projectes 2017 a càrrec de David Ortega, director de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. Posteriorment, a les 12:45 h hi haurà les distincions a les delegades i delegats amb 10 anys a l’entitat.

A les 13:00 h es realitzaran els parlaments i a continuació es realitzarà la tradicional fotografia de família que donarà pas al dinar de germanor i ball. Durant aquesta part es distingiran les noves delegades que s’han incorporat a la organització.
Els socis i voluntaris ja poden realitzar les inscripcions a la jornada. El preu del dinar és de 30 euros i es poden realitzar a l’oficina de l’entitat al 977 23 24 24.
Us hi esperem