Últims dies per inscriure’s a la ‘Women Race’ a favor d’Oncolliga

Fins al pròxim dimecres 3 de juny encara són obertes les inscripcions de la cursa solidària, Women’s Race que destinarà una part dels beneficis a Oncolliga Sabadell. Les dones que vulguin inscriure-s’hi poden fer-ho a través de la web womenraceelcorteingles.cat o de manera presencial al Departament d’Esports d’El Corte Inglés de Sabadell, ubicat a la sisena planta.

race

El preu de la inscripció és de 8€ presencial; i 8’40€ si es formalitza on-line. L’organització de la cursa sortejarà entre totes les persones inscrites dos conjunts de running de la marca Boomerang.El tret de sortida de la Women Race El Corte Inglés serà diumenge 7 de juny, a les 9.30 hores. Al llarg de 5 kilòmetres de recorregut, les participants passaran per les principals vies cèntriques de la ciutat, amb sortida i arribada a l’Avinguda Francesc Macià.

El temps màxim per fer el recorregut és d’1 hora i 30 minuts així que es pot fer tant corrent com caminant. Per facilitar l’accés a la prova, l’organització ha arribat a un acord amb Rodalies Renfe perquè aquesta companyia obsequiï amb un viatge gratuït d’anada i tornada el mateix diumenge de la cursa totes les participants que es desplacin amb tren fins a Sabadell.

L’organització de la Women Race El Corte Inglés també ha obert un “Dorsal 0” per a totes aquelles persones que hi vulguin col·laborar amb qualsevol import, sense necessitat de participar a la cursa.

Tota l’aportació econòmica recaptada en aquest “Dorsal 0” es destinarà íntegrament a Oncolliga

Animeu-vos a apuntar-vos-hi!!