Trobada Anual d’Osona contra el Càncer 2023

trobada-anual-osona-contra-el-cancer

El divendres 6 d’octubre, Osona Contra el Càncer celebra la seva trobada anual comarcal, organitzant dos actes als quals us conviden a participar-hi.

  • A la sala Marià Vila d’Abadal de l’edifici “El Sucre” de Vic, a 2/4 de 8 del vespre (entrada lliure): Conferència “Càncer i Sexologia” a càrrec de la Dra. Raquel Tulleuda (ginecòloga i sexòloga)
  • Al Recinte Firal “El Sucre”, a les 9 del vespre (amb tiquet)Sopar solidari, que enguany serà possible gràcies a la inestimable col·laboració dels nostres Amics d’OCC 2023FussimanyaPlanes BonesLa Botiga dels Canelons CrossandraXixovicFruites Germans JiménezPavicRiera PintóVeriPanadès AlemanyFantiniÀralia FlorsCompanyia d’UniformesLineshaLa Tinta i Llach So i Llum

Finalitzaran la vetllada amb el tradicional sorteig d’obsequis, gentilesa de diversos establiments i col·laboradors de la comarca.

Podeu adquirir el tiquet (donatiu 50€) fins al 4 d’octubre o fins a completar l’aforament.

Instruccions per obtenir els vostres tiquets del sopar

De forma telemàtica:

  1. Entreu a occ.ong/sopar2023
  2. Indiqueu quants tiquets voleu i afegiu-los a la cistella
  3. Us sortirà un resum. Si tot és correcte, confirmeu el vostre donatiu
  4. Introduïu les vostres dades de contacte i, a continuació, indiqueu les dades de cada un dels assistents (tants assistents com tiquets)
  5. Si formeu part d’un col·lectiu, indiqueu la persona/col·lectiu/taula de referència, per poder ubicar-vos a la mateixa zona
  6. Introduïu les dades de la vostra targeta i confirmeu el procés.
  7. Rebreu dos correus de confirmació a l’adreça de contacte que ens haureu indicat (el primer, amb la confirmació i el total donat, i el segon, amb els tiquets que haureu de presentar a l’entrada el dia del sopar, impresos en paper o al mòbil)

Atenció! Molt important: No podreu obtenir el tiquet d’accés al sopar la mateixa nit de l’esdeveniment al Recinte Firal.

Font: Osona contra el Càncer