Trobada anual 2022 d’Osona contra el Càncer

Osona Contra el Càncer celebra la seva trobada anual comarcal el pròxim 25 de novembre, amb una conferència i un sopar benèfic.

A la sala Marià Vila d’Abadal de l’edifici “El Sucre” de Vic, a 2/4 de 8 del vespre (entrada lliure): Conferència “El Servei de Psicooncologia a la Comarca d’Osona”, a càrrec de Mariona Vilaclara Traserra, psicooncòloga del Consorci Hospitalari de Vic.

cartell-trobada-anual-2022w-1090x1536

Al Recinte Firal “El Sucre”, a les 9 del vespre (amb tiquet): Sopar benèfic servit per Planes Bones. La vetllada estarà amenitzada per Gregori Silvestre, al piano, i presentada per Pere Coma Roura.

En finalitzar el sopar, es farà el sorteig dels obsequis oferts per diversos comerços de la zona.

Els tiquets es poden adquirir (amb un donatiu de 45€) fins al 23 de novembre.

De forma telemàtica:

Entrar a occ.ong/sopar2022
Indicar quants tiquets voleu i afegiu-los a la cistella.
Apareixerà un resum. Si tot és correcte, confirmar el vostre donatiu.
Introduir les dades de contacte i, a continuació, indicar les dades de cada un dels assistents (tants assistents com tiquets).
Si es forma part d’un col·lectiu, indicar la persona/col·lectiu/taula de referència, per poder ubicar els assistents a la mateixa zona.
Introduir les dades de la targeta i confirmar el procés.
Es rebran dos correus de confirmació a l’adreça de contacte que s’hagi indicat (el primer, amb la confirmació i el total donat, i el segon, amb els tiquets que s’hauran de presentar a l’entrada el dia del sopar, impresos en paper o al mòbil).


De forma presencial:

Si no es té possibilitat de fer el tràmit telemàtic, es pot anar a les oficines i fer el donatiu del tiquet en efectiu, els dimarts i els dijous a la tarda (de 17h a 19h). En cas de dubte, trucar al 938851241 o al 618035800 els dimarts i els dijous (de 17h a 19h) o enviar un correu a ajuda@osonacontraelcancer.cat

Atenció! No es podrà obtenir el tiquet el dia del sopar al Recinte Firal.