Tres restaurants de Cambrils cuinen menús solidaris a favor de la Lliga Contra el Càncer

Des de dilluns, 11 de febrer fins el diumenge, 14 d’abril els restaurants cambrilencs Puerto Madero, Moraima Restaurant i Al Lamborghini realitzaran menús solidaris en favor de la Lliga Contra el Càncer aportant des de 1 a 4 euros per cada menú i el 5% dels tiquets de carta per a l’entitat.

restaurants solidaris

Amb aquesta proposta cada cop són més les iniciatives privades que destinen fons a la Lliga Contra el Càncer. Actualment la Lliga compta amb 122 delegacions, i realitza activitats de suport psico-social, voluntariat hospitalari, prevenció i investigació.

Menús solidaris
La iniciativa parteix d’Emiliano Garavini que regenta els diferents establiments de Cambrils. Així, Puerto Madero, reconegut com a restaurant argentí de l’any per la guia Gourmand destinarà en el menú de migdia 1 euro, en el menú parrillada 3 euros i en el menú “chuletón” 4 euros a més del 5% en carta.

Per la seva banda al restaurant Moraima es destinarà 1 euro del menú fusió, 1,5 eruos del menú Moraima, mínim per a dos persones, i 4 euros del menú “chuletón”.

Finalment, pel que fa a la pizzeria Al Lamborghini es destinarà 1 euro del menú migdia i un 5% del que es recapti amb la carta.
Per a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre iniciatives com les del grup Al Lamboghini són un reconeixement a la tasca que desenvolupa l’entitat des de fa 25 anys a la demarcació.

Els estabilments cambrilencs comptaran duran els dies d’aquesta proposta amb unes guardioles de l’entitat on s’aniran dipositant un cop es vagin cobrant els euros per cadascuna de les consumicions que s’hi realitzin.

Entre les accions que realitza la Lliga i a la qual es destinaran els fons recaptats estan les ajudes econòmiques a malalts que es troben en tractament, el lliurament de la primera pròtesi per a les malaltes mastectomitzades als centres hospitalaris de la demarcació, les activitats realitzades pels grups d’ajuda mútua o els programes d’exercici físic per a malalts.