Torneig de Pàdel a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer

L’any 2015, la Fundació Roses Contra el Càncer va organitzar al Club de Tennis de la Vila, una matinal lúdic-esportiva-solidària, emmarcat en la commemoració del Dia Mundial del Càncer de Mama, que va tenir com a objectiu recaptar diners per ajudar a les pacients de la Fundació que pateixen la malaltia.

roses contra el cancer padel

Una jornada solidaria que degut al seu èxit es va repetir l’any passat. I enguany torna a celebrar-se per amb alguns canvis, el primer “és que l’esport principal serà el pàdel, ja que el Club Tennis Roses ha organitzat un torneig que s’enceta avui dilluns, 18 de desembre, i acabarà el dissabte, dia 23”, ha manifestat la presidenta de la Fundació Roses Contra el Càncer, Pilar Serra.

Un torneig pel qual cada participant ha fet un donatiu d’entre 15 i 30 €, depenent de si s’és soci o no del Club Tennis i de la categoria on es vol jugar. Un donatiu pel qual cada participant ha rebut una samarreta distintiva del torneig.
I el mateix dia de les finals, és a dir dissabte, tindran lloc la resta d’activitats programades i ja realitzades els dos anys anteriors,  com “sessions de zumba i de ioga i on cada participant també se li donarà una samarreta”, ha puntualitzat Serra.

Aquest nova iniciativa solidària de la Fundació Roses Contra el Càncer clourà amb el lliurament de trofeus als guanyadors del torneig de pàdel.