Torna la II Mostra Solidària de Curtmetratges Contra el Càncer a Girona

Els propers 14 i 15 de març se celebrarà a la ciutat de Girona la II Mostra Solidària de Curtmetratges Contra el Càncer (MOSCCCA 2020) amb l’objectiu de recollir diners per la lluita contra aquesta malaltia. La MOSCCA és una iniciativa solidària impulsada pel gironí, Toni O. Prats, guionista i director, i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, l’Institut Català d’Oncologia, el Diari de Girona, els Cinemes Albéniz i l’empresa gironina König. La recaptació de la venta d’entrades es destinarà íntegrament a l’Institut Català d’Oncologia per tal d’ajudar en la lluita contra el càncer.

200309-Festival-benefic.jpg_1864728541Durant dos dies, el Cinema Albéniz Plaça de la ciutat de Girona acollirà dues sessions, d’una hora i mitja cadascuna, on es podran visualitzar 14 curtmetratges de diversos gèneres. En la confecció d’aquests curtmetratges hi ha participat diversos autors nacionals així com alumnes de l’Escola Universitària ERAM.

El preu de l’entrada serà de vuit euros per persona i els horaris en el que es podran veure els curtmetratges seran:

  • Dissabte 14 de març: 18:30 a 20:00 hores.
  • Diumenge 15 de març: 18:30 a 20:00 hores.

 

En l’enllaç adjunt podreu trobar un llistat dels curtmetratges que es podran visualitzar durant els dos dies que durarà el festival amb una breu descripció de la fitxa tècnica i sinopsi. A més, entre tots els assistents, es sortejarà un sopar per a dues persones gentilesa de l’empresa de restauració gironina König.

L’acte d’inauguració es farà el dissabte 14 de març a les 18:30 hores i comptarà amb la presentació a càrrec de l’humorista i youtuber, Sitofonk. L’acte també comptarà amb la presència l’impulsor de l’acte, Toni O. Prats, i representants de les institucions col·laboradores.

Podeu veure el llistat de curts en el document adjunt: Programa MOSCCCA 2020