Torna el Christmas Market Solidari de la Fundació Villavecchia al cor de Barcelona

Aprofitant la proximitat de les festes nadalenques, el Christmas Market Solidari (del 24 al 26 de novembre a la Casa Capell de Barcelona) representa una oportunitat per a la recollida de donatius que ajudin a mantenir els programes i línies de treball de la Fundació Enriqueta Villavecchia, a més de ser un punt de trobada de pacients, voluntaris i amics d’aquesta organització benèfica.

Captura de pantalla 2022-11-07 152008

De l’organització d’aquest mercat de Nadal se n’encarreguen l’equip tècnic i els voluntaris de la Fundació, amb la col·laboració de famílies, escoles, entitats, empreses i persones amigues.

L’espai del Christmas Market Solidari s’organitza en diversos corners:

  • CHRISTMAS ‘CORNER’: detalls de decoració i productes relacionats amb les festes nadalenques. Molts d’aquests articles són fets a mà per voluntaris i col·laboradors.
  • NATURAL ‘CORNER’: tota mena d’opcions de decoració natural per la llar durant les Festes.
  • REGALS SOLIDARIS: packs i articles de qualitat cedits per reconegudes empreses. No hi faltaran la nostra Xocolata per cuidar la Vida i la Xocolata més dolça del Nadal.
  • EL MÓN DELS ESTELS: articles fets per famílies d’infants i joves als que acompanyem, tots amb l’estrella com a símbol dels nens i nenes que hem atès i que ens han deixat.
  • EL BOSC MÀGIC: els arbres del Christmas Market estan decorats amb estrelles creades pels alumnes d’una trentena de centres educatius. Es posaran a la venda a un preu simbòlic.

A més, durant els tres dies s’hi organitzaran activitats, com un taller de Lego i pintacares.