Tercer festival solidari dels Xuklis a benefici dels nens amb càncer

xuklis1Ja son tres anys consecutius que l’Associació de Veïns de Montbau organitza, en el marc de la seva Festa Major, el festival XUKLIS on participen joves grups musicals de gran talent a benefici de la casa dels XUKLIS.

La casa dels XUKLIS és una llar d’acollida pels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies creada per AFANOC, l’Associació de Familiars i Amics de Nens amb Càncer.

Pretén ser un lloc on els infants, juntament amb les seves famílies, puguin sentir-se acollits i compresos, on es puguin sentir “com a casa” tant com sigui possible. Un espai a prop de l’hospital on reben l’atenció mèdica, en un entorn tranquil i pensat per atendre la diversitat de nenes i nens de diferents edats i les seves famílies, tan culturalment com socialment.

En aquesta ocasió, el Festival proposa una nit de rock amb “Monturiols Band”, “Don Vitto Rock Band”, “Sincronicity, banda tribut Police” i amb “Please, banda tribut U2”.

El servei de bar anirà destinat a La Casa dels Xuklis. T’hi apuntes? El Festival serà al Pla de Montbau aquest dissabte 27 a partir de les 20’30h. per ballar el Xukli-Rock!!