Teo descobreix el càncer

Un conte per ajudar a combatre les pors que sorgeixen en escoltar “càncer infantil”

C-FEED-1-400x400

‘Teo descobreix el càncer’ recorre les diferents etapes que travessa un infant o adolescent quan se li diagnostica un càncer, fins que se li aplica el tractament més adequat.  Un llibre infantil que, a través de la seva lectura, uneix a pares, mares, fills i filles que comparteixen aquest nexe d’unió i els acosta al diàleg que la lectura promou.

És per això que Bayer porta de tornada l’icònic llibre amb la finalitat que les famílies puguin acostar la malaltia de manera senzilla als seus fills i filles, trencar les pors que sorgeixen en escoltar la paraula càncer infantil i compartir un moment de lectura amena.

TEO descobreix el càncer’, és una iniciativa de Bayer desenvolupada en col·laboració amb les associacions de familiars d’infants i adolescents amb càncer com  l’AFANOC, PYFANO (Assoc. de Pares, Familiars i Amics de Nens Oncològics de Castella i Lleó)

El projecte ha comptat amb la participació d’experts de centres de referència com l’hospital Vall d’Hebron i Sant Joan de Déu a Barcelona (grup KIDS Barcelona) i la Asoc mèdic-científica SEHOP (Societat Espanyola d’Hematologiai Oncologia Pediàtriques) . El vídeo promocional ha estat rodat a La Casa dels Xuklis, una llar d’acollida per al es famílies que s’han de desplaçar per rebre el tractament als hospitals de referència de Barcelona.

Davant el càncer infantil, promovem la il·lusió, els contes, la imaginació i el no rendir-se mai.