Tens càncer? Et podem ajudar!’, primer Diàleg FECEC, Junts contra el Càncer de 2023

Emmarcat dins de les activitats pel Dia Mundial contra el Càncer, la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) organitza el primer dels Diàlegs de 2023. En aquesta ocasió, porta per nom “Tens càncer? Et podem ajudar!” i tractarà sobre els diferents serveis que les nostres entitats federades ofereixen a les persones diagnosticades de càncer i a les seves famílies. Serà el pròxim 1 de febrer a les 19h. en streaming (al nostre canal de YouTube). Inscripcions obertes!

Facebook 1 febrer - Càncer

Quin impacte emocional i socioeconòmic té la malaltia en la persona amb càncer i com les entitats de la FECEC, Junts contra el Càncer la poden ajudar; i quins són els recursos disponibles de les associacions i fundacions per millorar la qualitat de vida dels pacients i de les seves famílies seran els dos eixos d’aquest diàleg. La xerrada comptarà amb la participació de Carme Ventura, psicooncòloga de la Fundació Oncolliga Girona; Alex Carpentier, del Programa Experiencia del Paciente de la Fundació Josep Carreras; i Maria Noguera, pacient que ens donarà el seu testimoni.

El diàleg serà moderat per Siscu Baiges, periodista i vicepresident de Solidaritat i Comunicació (SICOM).

L’acte es retransmetrà en directe via streaming en el nostra canal de Youtube i cal inscripció prèvia. Pots fer-la en aquest enllaç.

Aquesta xerrada compta amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.