Tàrrega celebrarà una nova edició de la festa solidària “posa’t la gorra” d’afanoc contra el càncer infantil el diumenge 3 de juny

El Parc de Sant Eloi de Tàrrega acollirà el diumenge 3 de juny una nova edició de la festa solidària “Posa’t la Gorra”, impulsada per l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya).

posat la gorra afanoc lleida

La iniciativa benèfica, que se celebrarà a la capital de l’Urgell per segon any consecutiu, recaptarà fons per ajudar les famílies amb infants i adolescents que pateixen càncer. Com ja és costum, es posaran a la venda unes gorres de colors dissenyades per a l’ocasió, enguany per part de la marca de moda Desigual, al preu de 7 euros.

Han presentat el Posa’t la Gorra 2018 Rosa Maria Perelló, alcaldessa de Tàrrega; Maite Montañés, presidenta de l’AFANOC; Victòria Cano, coordinadora de l’AFANOC Lleida; i Jaume Folguera, regidor de l’Àrea de Polítiques de la Ciutadania. Durant la presentació, han animat tothom a col·laborar per ampliar els recursos d’atenció de què disposa l’AFANOC.

L’AFANOC i l’Ajuntament de Tàrrega coorganitzen aquesta matinal solidària, que es desenvoluparà de 10 del matí a 1 del migdia amb esmorzar popular, tallers de manualitats, actuacions i altres activitats impartides pel teixit associatiu.

A més, es durà a terme un sorteig solidari entre totes aquelles persones que hagin adquirit la gorra. Els premiats rebran un abonament familiar per accedir a les Piscines de Tàrrega i un lot de llibres sobre dones targarines. Són biografies publicades per la Regidoria de Polítiques d’Igualtat en forma de conte infantil i que divulguen la trajectòria de dones rellevants de la ciutat.

El Posa’t la Gorra 2018 compta amb el suport de la Diputació de Lleida, Aigües del Segarra – Garrigues i Obra Social “la Caixa”. El periodista targarí Jaume Ramon Roig, el qual forma part de l’equip de “La Transmissió d’en Puyal” a Catalunya Ràdio, s’encarregarà de presentar les propostes. Les gorres es podran adquirir el dia 3 de juny al Parc de Sant Eloi si bé ja són a la venda en establiments col·laboradors de Tàrrega.