Suma’t a la revetlla #Comptemambtu d’Osona contra el Càncer

Aquest any, per Sant Joan, et proposem viure la revetlla d’una manera diferent: donant suport al darrer projecte d’Osona contra el Càncer, la recaptació de fons pel programa de detecció precoç del càncer de còlon i recte del Consorci Hospitalari de Vic.

el-lloc-cau-faluga-1

La revetlla es farà als jardins de Cau Faluga, l’antiga colònia Rusiñol de Manlleu a partir de les 22.30h: una vetllada per passar una bona estona amb tapes, zona lounge, actuacions musicals i DJ amb música dels 80 i els 90. El tiquet solidari inclou l’accés al recinte, consumicions i l’accés a les actuacions musicals. L’entitat necessita 50.000 euros… i #comptemamb tu per aconseguir-los!

EL LLOC

Hi haurà diferents ambients als jardins de Cau Faluga. Llocs de tapes, barra de copes, espais lounge per disfrutar d’una bona conversa a la fresca dels jardins i música amb les cançons de la teva vida.

El Cau Faluga, a l’antiga colònia Rusiñol de Manlleu, és un dels edificis més significatius del patrimoni industrial del Ter i testimoni del passat lligat al tèxtil de tota la comarca d’Osona. Construït el 1890, durant molts anys va ser la residència de la família Rusiñol i va acollir actes literaris i estades de Santiago Rusiñol amb altres artistes modernistes com Ramon Casas o Enric Clarasó.

A partir de l’any 2007 va començar la recuperació del Cau Faluga després de dècades d’abandó: la llar de foc modernista, els jardins, el teulat, la façana… fins a culminar el 2011 amb l’obertura del restaurant actual. El seu entorn natural i la màgia del passat industrial que l’envolta el fan el lloc ideal per viure una vetllada única, singular i, sobretot, solidària.