Suma’t a la Meditació de Solstici d’Oncolliga Girona

Acompanya’ns en directe a la meditació del solstici solidària. Meditem junts per cultivar nous temps de consciència, amor, llibertat i solidaritat.

Screenshot 2020-12-21 at 10.36.42

21 de desembre
De 19h a 20h
A través de la plataforma Zoom

Transformem el món entre tots! Ajuda’ns a ajudar!

INSCRIU-TE AQUÍ

L’ONCOLLIGA TANCA L’ANY AMB LES CAMINADES EN SILENCI

Construir, construir i construir. Aquest podria ser el nostre lema. Treballem dia a dia per fer-nos especialistes en coses que no es podem tocar: especialistes en humanitat, especialistes en solidaritat, en compassió, en coratge… Volem ser especialistes en la construcció de valors, perquè com explica el metge i filòsof Diego Gracia: els valors es construeixen. Volem ser dels bons! Aquest és el to que volem que impregni tots els nostres serveis. Ara a més, volem construir silenci per donar suport a la iniciativa per la declaració del Dia Internacional del Silenci per part de la UNESCO.

Com explica aquest moviment (www.internationalsilenceday.org), el silenci és essencial per a poder connectar amb les coses verdaderament importants de la nostra vida, aquelles que no es poden tocar. Vam començar el dia 20 de desembre (d’11 h a 13 h) amb una sèrie de Caminades en Silenci guiades per les comarques gironines. La data no ha estat escollida a l’atzar, ja que aquest dia és el dia mundial de la solidaritat i a més, és el dia previ al solstici d’hivern, un fet que també es tindrà en compte en les properes caminades en silenci que organitza International Silence Day per a Oncolliga.

La iniciativa tindrà continuïtat al llarg del 2021 amb la celebració de noves caminades en silenci coincidint amb els solsticis de primavera, estiu i tardor, per acabar tancant el cercle en el solstici d’hivern, quan es complirà un any des de l’inici d’aquest itinerari de construcció del silenci.