Sopar-Revetlla solidària en suport al projecte d’Osona Contra el Càncer

Aquest any, per Sant Joan, podràs viure la revetlla d’una manera diferent: celebrant la solidaritat de la comarca d’Osona i donant suport al projecte d’Osona contra el Càncer “Junts contra el càncer infantil”.

1. Comptem_amb_tu_slide_v2

El 100% dels fons aconseguits amb la venda de tiquets i donacions aniran destinats a la construcció d’un hospital de referència en tractament de càncer infantil, el Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona.

El centre es construirà amb la donació de milers de donants i serà accessible per a tots els nens i nenes de qualsevol país del món, així com tots els infants d’Osona.

La revetlla es farà als jardins de Cau Faluga, l’antiga colònia Rusiñol de de Manlleu a partir de les 20.30h (obertura de portes). La principal novetat d’aquest any és que serà un sopar-revetlla que es començarà a servir a partir de les 22.00h. L’entrada solidària, de 50 euros per persona inclourà: sopar a peu dret amb una selecció de 14 tapes de proximitat creades per Cau Faluga, coca, cava, consumicions i revetlla.

La revetlla comptarà amb barres de begudes i tapes i una zona lounge amb música DJ dels 80’s i 90’s. Es manté també una fila zero per a totes les persones i empreses que vulguin contribuir al projecte amb la compra de tiquets solidaris, sense que tinguin prevista la seva assistència.

Els tiquets es podran obtenir a través del web www.comptemambtu.org i a través dels 20 punts de donació ubicats a diferents punts de la comarca d’Osona, que trobareu llistats en aquest web. L’objectiu és superar la xifra de 40.000€ aconseguida a l’edició anterior … i comptem amb tu per aconseguir-los!