S’obren les inscripcions per a la 5a Oncobike

Arranca la 5a edició de l’Oncobike, la prova en BTT per equips que promou la Fundació Oncolliga Girona amb el suport del Club Ciclista Sant Gregori i l’associació Cingles del Llémena. El període d’inscripcions per poder-hi participar s’obre avui. Aquest any, la cursa tindrà lloc el 17 d’octubre a Sant Gregori i la Vall del Llémena sota el lema En la lluita contra el càncer, cada pedalada compta.

Fundació Oncolliga Girona 5a Oncobike
Fundació Oncolliga Girona 5a Oncobike

La prova continua mantenint el seu objectiu solidari: recaptar diners destinats a finançar el servei d’estètica oncològica integral que l’entitat va posar en marxa el maig del 2018. La seva finalitat és prevenir i minimitzar els efectes secundaris que els tractaments oncològics tenen sobre la pell i les mucoses dels malalts. Segons Lluïsa Ferrer, presidenta de la fundació: “L’objectiu és apropar al màxim els serveis que oferim al malalt.”

La cinquena edició arriba sense gaires novetats, més enllà d’alguna petita modificació en el recorregut. La prova constarà de dos itineraris, un de 200 km i un altre de 100 km, i els equips que vulguin participar-hi hauran de reunir un total de sis ciclistes i fer un donatiu mínim de 500 euros a benefici de la fundació.Des de la primera edició, l’Oncobike ha recaptat un total de 144.329 euros, 58.000 dels quals es van destinar a millorar els pisos que s’usen com a llar residència per a malalts.