Roses i llibres solidaris de Sant Jordi per impulsar els projectes socials de les entitats

Enguany pots celebrar la Diada de Sant Jordi amb un detall solidari, que servirà per impulsar els projectes socials de les entitats de la FECEC.

La Fundació Villavecchia ofereix roses virtuals per rebre el 23 d’abril un vídeo del camí de roses que podràs compartir amb la gent que estimes. També pots ajudar compartint aquesta iniciativa perquè tothom pugui participar el Sant Jordi Solidari amb els nens malalts de càncer i d’altres malalties greus.

L’AFANOC també ofereix roses solidàries fetes pels seus voluntaris i voluntàries i podran comprar a la cadena de supermercats Keisy.

Diseno-sin-titulo9-400x284

Lliga contra el càncer. Venda de llibres i roses solidaries virtuals (donatiu 3€ a travès de bizum, enviant per correu electronic un descargable en format de punt de llibre).

CARTELL_SANT JORDI

PUNTS DE LLIBRE

Durant tota la setmana les persones que facin un donatiu a Kālida rebran un punt de llibre amb la tècnica de la pintura japonesa. Totes les persones que s’acostin al centre Kālida Sant Pau podran aprendre aquesta tècnica i emportar-se un punt de llibre per regalar. Els tallers es realitzaran cada matí de 9 a 15h de dilluns 19 a divendres 23 d’abril inclòs.

LLIBRES SOLIDARIS

La Fundació Josep Carreras celebra la Diada de Sant Jordi amb la història d’El bebè forçut i la seva mare, il·lustrat per Cinta Arribas i escrit per Frank Pebrett i Alexandra Carpentier, junt amb un quadern d’activitats. Acompanya aquest preciós relat ple d’esperança amb una làmina i un punt de llibre amb disseny exclusiu per aquest dia tan especial. Regala solidaritat i uneix-te a la lluita contra la leucèmia infantil! Pack Sant Jordi.

Captura de pantalla 2021-04-19 a las 11.57.34

L’AFANOC també ofereix llibres solidaris.

EzV7bP6VEAEV4Ye

ALTRES DETALLS

Adopta el Xukli-Drac, que dóna bona sort! Amb 8€ ajudaràs l’AFANOC a seguir treballant pel càncer infantil.

20210330_172505-1-scaled-e1617204801580-400x508

Aquest divendres la Fundació Roses contra el Càncer posarà una paradeta a la seu de la fundació on vendran polseres i coixins terapèutics que fan els voluntaris.