Roses contra el càncer rep uns 7800€ en la 16ena Recapta Popular

El passat diumenge 24, La Fundació Roses contra el càncer va dur a terme la 16ena edició de la Recapta Popular. Aquesta és una activitat vital per a l’entitat ja que l’ajuda a finançar i fer realitat  els projectes que realitza per donar  un suport als malalts de càncer de Roses i les seves famílies.

Recapta FRCC 24-05-15

Com cada any, s’ha pogut comptar amb l’incondicional ajut de les més de 50  voluntàries que durant tot el matí, fan la postulació per tots els carrers de la població.

Aquest any la Fundació va batre el rècord de recaptació amb la xifra de 7.791€ .

Els resultats de la participació, voluntat i esforç que any rere any dipositen tan les persones voluntàries en els diferents actes, com les persones que amb el seu donatiu donen una gran empenta a la lluita contra el càncer, avalen la feina feta des de l’entitat.

Així mateix, dissabte a la Plaça Catalunya de Roses va tenir lloc la IV FLASHMOB-MASTERCLASS DE ZUMBA organitzada per la FUNDACIÓ ROSES CONTRA EL CÀNCER sota el lema: BALLA CONTRA EL CÀNCER!”.

Una Flashmob impulsada fa quatre anys des de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer i l’European Cancer Leagues i que, des de fa dos, la Fundació Roses contra el Càncer ha fet seva perquè dins la Setmana Europea contra el Càncer, que se celebra entre el 25 i 31 de maig, aquesta activitat ja no és promou per part de les entitats catalana i europea, la qual cosa no ha significat que a Roses es faci des de, precisament fa quatre anys, de manera ininterrompuda per tal “de promocionar els hàbit saludables i l’esport dins la societat rosinca”.