Roses contra el càncer organitza la XVI edició del tradicional sopar solidari

La Fundació Roses contra el Càncer organitza el seu tradicional sopar benèfic, que enguany arriba a la seva setzena edició.

sopar_fundacio_2015

El divendres, 2 d’octubre, se celebrarà el XVIIIè Sopar Benèfic a favor de la Fundació Roses contra el Càncer. Un sopar en el qual hi participa gent solidària de Roses, la comarca de l’Alt Empordà i la demarcació de Girona, i que combinant, això, gastronomia i solidaritat, ja s’ha convertit en tota una tradició a la Vila de Roses.

I tot amb un objectiu, recaptar fons per al finançament dels projectes que porta a terme la Fundació com són el servei d’atenció psicosocial, medicament sa cost zero, tallers terapèutics, teràpies psicològiques i d’altres molts serveis, activitats i iniciatives que desenvolupa aquesta entitat al llarg de l’any envers els malalts i familiars de càncer.

L’àpat, com també és habitual, tindrà lloc a l’Hotel Almadrava Park, a les 21:30 hores, i que com a novetat d’enguany, serà elaborat pels xefs del restaurant Compartir de Cadaqués i del mateix hotel Almadrava.

Els interessats en assistir poden adquirir els tiquets del sopar, al preu de 50 euros, passant per la seu de la Fundació, al carrer Pescadors, 13, de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 16 a 18:30 hores.

Cal destacar que per a totes aquelles persones que vulguin contribuir a la causa de la Fundació Roses contra el Càncer, però no puguin assistir al sopar, poden col•laboarar amb el seu donatiu a la ‘Fila 0’.

Per a més informació podeu contactar amb la Fundació Roses contra el Càncer a través de l’adreça de correu electrònic fundacio@fundacioroses.org o a través dels telèfons 972 15 12 95 – 619 18 29 38.

També podeu trobar més informació al Facebook de la Fundació.

Les entitats que col·laboren en aquests XVIII Sopar de la Fundació són Almadraba Park, Restaurant Compartir, Perelada, Juvé i Camps, Viatges Viñolas, Flors Mateu, Gràfiques Empordà, viladeroses.cat i Ajuntament de Roses.