Roses ‘Balla contra el càncer’ amb la 4ª edició del Flashmob

La Fundació Roses Contra el Càncer organitza dissabte, 23 de maig, a la Plaça Catalunya, la 4ª Flashmob ‘Balla Contra el Càncer’. 

Cartell Flashmob 2015

Els anys anteriors aquesta activitat havia estat organitzada a nivell europeu amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) i l’European Cancer Leagues.

Aquest any, per iniciativa de la Fundació, tenint en compte l’èxit de les edicions anteriors i coincidint amb la Setmana Europea Contra el Càncer, l’entitat social oncològica rosinca continua amb aquesta gran iniciativa amb el propòsit de divulgar el codi europeu contra el càncer.

L’acte té com objectiu animar els joves a implicar-se en la divulgació d’aquest codi, és a dir ‘Cal portar un estil de vida saludable, fent activitat física diària i seguint una alimentació sana, limitant un alt consum d’alcohol, evitant el tabac, l’exposició excessiva al sol i l’obesitat’.

Adoptant aquestes senzilles recomanacions el risc de desenvolupar un càncer es pot reduir de forma important.

Aquesta activitat compta amb la col·laboració de la coreògrafa rosinca Eva Bueno, implicada des de la primera Flashmob que va realitzar la Fundació l’any 2012.

Per a la organització d’aquest acte la Fundació Roses contra el Càncer compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Vila, un gran nombre de voluntaris/es i Zumba.

Ves-hi amb una samarreta Taronja!!

Ja es pot descarregar el vídeo de la coreografia al youtube.

Més informació trucant al telèfon 972 15 12 95,  a la web de la Fundació o a través del seu Facebook.