Rock contra el càncer a favor de la Fundació Oncolliga

‘Rock contra el càncer’ és un concert solidari dedicat a les persones malaltes de càncer i els seus familiars que lluiten cada dia per fer front a la malaltia.

captura-de-pantalla-2017-01-04-a-las-12-31-58

Es tracta d’una actuació musical organitzada per Meritxell Pericas i Toni López per rendir homenatge a la seva mare i dona, Isabel de Castro Valls, que va ser víctima d’un càncer pulmonar, diagnosticat només un mes i mig abans de la seva mort. Per tal de millorar el benestar de la Isabel i la dels seus familiars, la Fundació Oncolliga va oferir el material necessari i suport social i emocional durant el procés de la malaltia.

El concert solidari també retrà homenatge a tots els voluntaris de la Fundació Oncolliga i a totes les persones que ajuden a l’entitat a través de donacions i aportacions econòmiques.

La banda Forrest Glam & The Spider from MarsGeisherThe Cross Roads Country Band Els Escarabats són els quatre grups musicals que participaran en el concert solidari de forma desinteressada.

El concert contra el càncer tindrà lloc el proper 1 de febrer, a les 20 hores, a la Sala Luz de Gas i podeu ajudar a millorar el benestar i la qualitat de vida de persones amb càncer i els seus familiar aportant 10 € per cada entrada o bé contribuint en l’anomenada fila zero.