Recupera el Diàleg ‘Tens càncer? Et podem ajudar!’ al nostre canal de YouTube

El passat 1 de febrer, en motiu del Dia Mundial contra el Càncer que se celebra internacionalment el 4 de febrer, la FECEC, Junts contra el Càncer va organitzar el Diàleg ‘Tens càncer? Et podem ajudar!’, on vam poder conversar sobre els diferents serveis de les nostres entitats per a les persones amb càncer i les seves famílies.

Al Diàleg van participar Carme Ventura, psicooncòloga d’Oncolliga Girona; Alex Carpentier, del Programa Experiencia del Paciente de la Fundació Josep Carreras; i Maria Noguera, pacient i testimoni. La xerrada va ser conduïda pel periodista i vicepresident de Solidaritat i Comunicació, Siscu Baiges.

IMG_7890

Les convidades van parlar sobre els serveis que les nostres 16 entitats federades ofereixen als pacients amb càncer i les seves famílies per tal de millorar la seva qualitat de vida. Si et vas perdre l’acte, pots recuperar-lo en el nostre canal de YouTube.

Aquest acte va comptar amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.