Recupera el Diàleg FECEC ‘Càncer colorectal: de la detecció precoç a la innovació terapèutica’

La FECEC, Junts contra el Càncer, en motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Còlon, va organitzar el passat 29 de març el Diàleg FECEC ‘Càncer colorectal: de la detecció precoç a la innovació terapèutica’. En aquesta xerrada van participar dues expertes en aquesta malaltia i una pacient que ens va donar el seu testimoni.

IMG_8594

Les dues expertes van ser la Dra. Elena Élez, oncòloga i coordinadora del Comité Multidisciplinari de Tumors de Còlon i Recte de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i el Vall d’Hebron Institute of Oncology (VHIO); i Ariadna Garcia, infermera de recerca de la Unitat de Tumors de Còlon i Recte del Vall d’Hebron Institute of Oncology (VHIO). Totes dues ens van comentar les darreres innovacions en els tractaments dels tumors de còlon i recte, amb la medicina de precisió, i la importància de participar en el Programa de Detecció Precoç d’aquests tipus de tumors dirigit a la població de Catalunya partir dels 50 anys. Meritxell Jané, pacient a qui van detectar un càncer de còlon als 37 anys, ens va explicar el seu testimoni.

El Diàleg va ser moderat per la veterana periodista i corresponsal internacional, Rosa Maria Calaf.

La xerrada va ser retransmesa a través del nostre canal de YouTube. Tant si te la vas perdre com si la vols recuperar, aquí et deixem el vídeo.