Recupera el Diàleg ‘Atenció al pacient amb càncer de pulmó: present i futur’ al nostre canal de YouTube

diàleg-càncer-de-pulmó

Dimecres 15 de novembre vam celebrar el Diàleg FECEC “Atenció al pacient amb càncer de pulmó: present i futur” al CaixaForum Macaya, en motiu del Dia Mundial del Càncer de Pulmó. Recupera’l al nostre canal de YouTube.

En aquest diàleg es va parlar de les darreres innovacions en la prevenció i diagnòstic precoç; dels principals tractaments actuals i el seu impacte en la vida del pacient; i de les principals innovacions terapèutiques en càncer de pulmó i dels assajos clínics.

A la xerrada van participar: el Dr. Enric Carcereny, oncòleg mèdic especialitzat en càncer toràcics, coordinador de la unitat de tumors toràcics, sarcomes i tumors cerebrals de l’ICO Badalona i vicepresident del Grupo Español de Cáncer de Pulmón i de la Societat Catalano-Balear d’Oncologia; Mari Carmen Rodriguez Mues, Infermera de Pràctica Avançada en càncer de pulmó de l’Hospital Clínic Barcelona; i Montserrat Vallès, pacient de càncer de pulmó que va donar el seu testimoni. La periodista Marta Arrufat va moderar el diàleg.

Pots veure el Diàleg FECEC “Atenció al pacient amb càncer de pulmó: present i futur” aquí: