Recupera el Diàleg ‘Atenció al pacient amb càncer de pulmó: present i futur’ al nostre canal de YouTube

diàleg-càncer-de-pulmó

Dimecres 15 de novembre vam celebrar el Diàleg FECEC “Atenció al pacient amb càncer de pulmó: present i futur” al CaixaForum Macaya, en motiu del Dia Mundial del Càncer de Pulmó. Recupera’l al nostre canal de YouTube.

En aquest diàleg es va parlar de les darreres innovacions en la prevenció i diagnòstic precoç; dels principals tractaments actuals i el seu impacte en la vida del pacient; i de les principals innovacions terapèutiques en càncer de pulmó i dels assajos clínics.

A la xerrada van participar: el Dr. Enric Carcereny, oncòleg mèdic especialitzat en càncer toràcics, coordinador de la unitat de tumors toràcics, sarcomes i tumors cerebrals de l’ICO Badalona i vicepresident del Grupo Español de Cáncer de Pulmón i de la Societat Catalano-Balear d’Oncologia; Mari Carmen Rodriguez Mues, Infermera de Pràctica Avançada en càncer de pulmó de l’Hospital Clínic Barcelona; i Montserrat Vallès, pacient de càncer de pulmó que va donar el seu testimoni. La periodista Marta Arrufat va moderar el diàleg.