Recepta de ‘Què i com menjar durant el càncer’ per atenuar la mucositis

Avui, compartim aquesta recepta del web “Què i com menjar durant el càncer” per evitar la mucositis, un dels efectes secundaris dels tractaments contra el càncer: pannacotta de cacauet.

La inflamació de la boca i l’aparició de llagues es denomina mucositis. És un efecte secundari d’alguns tractaments que provoca molèsties i dolor a l’hora de menjar. La mucositis pot aparèixer en qualsevol etapa del tractament i acostuma a ser de manera progressiva. El grau d’intensitat és variable. Cal realitzar modificacions en l’alimentació per evitar que disminueixi la ingesta d’aliments.

Aquesta recepta atenua aquest molest efecte secundari.

El projecte ‘Què i com menjar durant el càncer’ és una producció de la Xarxa Audiovisual Local i elaborat en col·laboració amb institucions de referència en oncologia, nutrició i recerca com la Fundació Alícial’Institut Català d’Oncologia (ICO), l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i la Universitat de Barcelona (UB)Més informació en aquest enllaç.

Font: Xarxa Audiovisual Local